Budapest XIII., Váci út 177.
Levélcím: 1550 Budapest, Pf. 48
info @ eco-invest.hu

Telefon: (1) 239-2765
Fax: (1) 239-6388


Levesszük válláról a jogszabályi változások követésének terhét!Metrológiai jogszabályváltozás-figyelési szolgáltatás

Szolgáltatásunkat a korábbi Hatályos Metrológiai Jogszabályok Gyűjteménye online jogszabály-gyűjteményünk átdolgozásával alakítottuk ki.

Honlapunkon, jelszóval védett oldalon a fejezetekbe rendezett jogszabályok listája tartalmazza a hatályos magyar mérésügyi - hitelesítésre, kalibrálásra, mérőeszközökre, mérőműszerekre és mérőberendezésekre vonatkozó - jogszabályokat általános és specifikus csoportosításban. Ugyancsak tartalmazza az EU irányelveket, amelyek igaz, hogy nem kötelezőek a nagyar gazdálkodó szervezetekre, viszont azok módosítása esetén máris tudhatják az előfizetők, hogy a magyar jogszabályok milyen tartalmú módosítása várható. A jogszabálygyűjtemény tartalmazza továbbá a mérési szabványok számát és címét felsoroló EU közleményeket is.

A jogszabályok száma és címe link. Magyar jogszabály esetén a Nemzeti Jogszabálytár honlapján található, megtekintés napján hatályos szövegre mutat a link. Ha az adott jogszabálynak ismert később hatályba lépő módosítása, akkor azt feltüntetjük a jogszabály alatt és linkkel elérhetővé tesszük azt a Magyar Közlönyt, amelyben a módosítás megjelent. Természetesen mellette jelöljük a hatályba lépés időpontját is. Uniós jogszabály esetén annyi a különbség, hogy a linkek a Hivatalos Lap kiadója honlapján mutatnak a hatályosított szövegre és későbbiekben hatályba lépő módosításokra.

Szolgáltatásunk lényege, hogy amint metrológiát érintő jogszabály jelenik meg a Magyar Közlönyben vagy a Hivatalos Lapban, arról azonnal e-mailban értesítést küldünk a szolgáltatásunkat megrendelt partnereinknek, és ezzel egyidőben a honlapunkon az adott jogszabályt tartalmazó kiadványra mutató linket helyezünk el, feltüntetve mellette a hatályba lépés időpontját.

Szolgáltatásunk okostelefonról is elérhető.

Hírleveleinkben természetesen a korábbiaknak megfelelően értesítést küldünk megrendelőinknek az állami szervek és hatóságok honlapján megjelenő szakmai információkról is.

Megrendelőinek - kérésre - díjmentesen nyilatkozatot adunk, hogy szolgáltatásunk alkalmas a MSZ EN ISO 9000-es szabványsorozat szerinti és egyéb minőségirányítási rendszer üzemeltetőinek a jogszabályváltozás-figyelési kötelezettségüknek eleget tenni.

Reméljük Önt is hamarosan előfizetőink között tudhatjuk. Nem kell zsákbamacskát vegyen, kérésére néhány napra ingyenesen hozzáférést biztosítunk a jelszóval védett oldalhoz, hogy meggyőződhessen szolgáltatásuk minőségéről.

Szolgáltatásunk díja 24.000,- Ft + ÁFA / év, ha év elején rendelik meg. Év közben csak a fennmaradó teljes hónapok száma szorozva 2.000,- Ft + ÁFA - val, 8 napos utólagos átutalással fizetve. Szolgáltatásunk névre szóló, egy dolgozóra értendő. Ha több dolgozónak rendelik meg a szolgáltatást, számottevő kedvezményt adunk. Ragaszkodunk hozzá, hogy csak személyre szóló hozzáférést adjunk a jelszóval védett oldalhoz. Ennek oka, hogy munkahelyváltás esetén senki ne tudja az új munkahelyén a régi munkehelye költségére használni a szolgáltatásunkat.

Szolgáltatásunk írásban rendelhető meg. Kérésre névre szóló ajánlatot és szerződés-tervezetet küldünk.

Ha kérdése vagy észrevétele van, készséggel állunk rendelkezésére!


Vissza a nyitóoldalra


Adatkezelés és Jognyilatkozat :: Copyright 2003-2018. ECO-Invest Kft.