Budapest XIII., Váci út 177.
Levélcím: 1550 Budapest, Pf. 48
info @ eco-invest.hu

Telefon: (1) 239-2765
Fax: (1) 239-6388


Levesszük válláról a jogszabályi változások követésének terhét!

Környezetvédelmi jogszabályváltozás-figyelési szolgáltatás

Ezen egyedülálló szolgáltatásunkat a 15 éves tematikus jogszabálygyűjtemény szerkesztési - kiadási tapasztalatunk alapján fejlesztettük ki. A korábbi Környezetvédelmi lemeztörvénytár című kiadványunk tartalomjegyzékét feltöltöttük a honlapunkra egy jelszóval védett oldalra.

A tartalomjegyzékben benn vannak az általános rendelkezésekhez sorolható (eljárási szabályok, hatósági jogkörök, személyi feltételek, stb.) valamint az üzemi környezetvédelmi megbízottak legnagyobb érdeklődésére számottartó hulladék-gazdálkodási, levegőtisztaság-védelmi és vízminőség-védelmi magyar és uniós jogszabályok.

A fejezetekbe rendezett jogszabályok száma és címe link. Magyar jogszabály esetén a Nemzeti Jogszabálytárban található, megtekintés napján hatályos szövegre mutat a link. Ha az adott jogszabálynak ismert később hatályba lépő módosítása, akkor azt feltüntetjük a jogszabály alatt és linkkel elérhetővé tesszük azt a Magyar Közlönyt, amelyben a módosítás megjelent. Természetesen mellette jelöljük a hatályba lépés időpontját is. Uniós jogszabály esetén annyi a különbség, hogy a linkek a Hivatalos Lap kiadója honlapján mutatnak a hatályosított szövegre és későbbiekben hatályba lépő módosításokra.

Szolgáltatásunk lényege, hogy amint környezetvédelmet érintő jogszabály jelenik meg a Magyar Közlönyben vagy a Hivatalos Lapban, arról azonnal e-mailban értesítést küldünk a szolgáltatásunkat megrendelt partnereinknek, és ezzel egyidőben a honlapunkon az adott jogszabályt tartalmazó kiadványra mutató linket helyezünk el, feltüntetve mellette a hatályba lépés időpontját.

Szolgáltatásunk okostelefonról is elérhető.

Hírleveleinkben természetesen a korábbiaknak megfelelően értesítést küldünk megrendelőinknek az állami szervek és hatóságok honlapján megjelenő szakmai információkról is.

Megrendelőinek - kérésre - díjmentesen nyilatkozatot adunk, hogy szolgáltatásunk alkalmas a MSZ EN ISO 14000-es szabványsorozat és egyéb rendszerszabványok, EMAS, stb., üzemeltetőinek a jogszabályváltozás-figyelési kötelezettségüknek eleget tenni.

Reméljük Önt is hamarosan előfizetőink között tudhatjuk. Nem kell zsákbamacskát vegyen, kérésére néhány napra ingyenesen hozzáférést biztosítunk a jelszóval védett oldalhoz, hogy meggyőződhessen szolgáltatásuk minőségéről.

Szolgáltatásunk díja 24.000,- Ft + ÁFA / év, ha év elején rendelik meg. Év közben csak a fennmaradó teljes hónapok száma szorozva 2.000,- Ft + ÁFA - val, 8 napos utólagos átutalással fizetve. Szolgáltatásunk névre szóló, egy dolgozóra értendő. Ha több dolgozónak rendelik meg a szolgáltatást, számottevő kedvezményt adunk. Ragaszkodunk hozzá, hogy csak személyre szóló hozzáférést adjunk a jelszóval védett oldalhoz. Ennek oka, hogy munkahelyváltás esetén senki ne tudja az új munkahelyén a régi munkehelye költségére használni a szolgáltatásunkat.

Szolgáltatásunk írásban rendelhető meg. Kérésre névre szóló ajánlatot és szerződés-tervezetet küldünk.

Ha kérdése vagy észrevétele van, készséggel állunk rendelkezésére!


Vissza a nyitóoldalra


Adatkezelés és Jognyilatkozat :: Copyright 2003-2018. ECO-Invest Kft.